Menu Premium

WWE 2K14 krijgt de WWE Superstars and Moves Pack

Gamekings Redactie 03/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de WWE-serie al een flink tijdje loopt, was het dit jaar dat ontwikkelaar en uitgever 2K Games het voor het eerst mocht proberen en dat doen ze met WWE 2K14. WWE 2K14 werd goed ontvangen en liefhebbers van WWE gaan al een tijdje lekker op de game. Vandaag wordt er nieuwe downloadable content beschikbaar, want WWE 2K14 krijgt de WWE Superstars and Moves Pack.

Het principe van WWE 2K14 is natuurlijk niet zo lastig. Je hebt de bekende gezichten uit de WWE-competitie, de bekende locaties en de bekende moves van de vechters. Met de WWE Superstars and Moves Pack-DLC worden er nieuwe supersterren en trucs voor in de ring beschikbaar. De DLC komt namelijk met twee bekende mannen uit de WWE-competitie: Fandango en Big E Langton. Daarnaast zijn er ook drie diva’s beschikbaar, namelijk Brie Bella, Nikki Bella en Summer Rae.

Wat de nieuwe opties betreft, bevat de WWE Superstars and Moves Pack-DLC 30 nieuwe moves. Niet alle moves zijn ontzettend bekend, maar een aantal zijn dat wel. Denk bijvoorbeeld aan de Black Widow, een move die populair werd gemaakt door AJ Lee en de Koji Clutch. Als je bekend bent met de WWE-wedstrijden weet je dat je die onder andere bij CM Punk langs hebt zien komen.

Als fan van WWE die de game al lang en breed in huis heeft, hoeft er niet lang gewacht te worden. De WWE Superstars and Moves Pack is vanaf vandaag beschikbaar voor zowel de PlayStation 3- als Xbox 360-versie van de game. Ga jij ‘t checken?

WWE 2K14 krijgt de WWE Superstars and Moves Pack

WWE 2K14 krijgt de WWE Superstars and Moves Pack

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch