Menu Premium
Loading...

World of Warships is in open beta gegaan

Karim Shehata 02/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met World of Tanks heeft Wargaming een zeer succesvolle free-to-play game in handen. Het is dan natuurlijk ook niet onlogisch dat Wargaming dit concept ook voor andere games gebruikt, zoals voor bijvoorbeeld World of Warpships. Of dit succesvol gaat zijn, moet nog blijken, maar duidelijk is nu wel dat iedereen de game kan gaan spelen. World of Warships is namelijk in open beta gegaan.

De game was eerder een hele poos te spelen in de vorm van een closed beta, waar niet iedereen aan mee kan doen. Aan deze open beta kan vanzelfsprekend wel iedereen meedoen. Wanneer je echter zeer enthousiast was en bent over deze game, is er een grote kans dat je wel in de closed beta hebt meegedaan. Wargaming spreekt namelijk van 410.000 gamers die hebben meegedaan aan de gesloten beta.

In de open beta van World of Warships zijn nu 80 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen beschikbaar, waarmee men 12 vs. 12 gevechten kan voeren. Echter hoef je niet alleen maar PvP te spelen, want in World of Warshipskun je ook kiezen voor een PvE-modus. Ontwikkelaar Wargaming geeft daarnaast aan dat er tijdens de open beta nog meer nieuwe content zal worden toegevoegd, in de vorm van onder meer schepen uit de Sovjet Unie en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zal er later in de open beta fase ook het signal flag customization system worden toegevoegd, waarmee spelers verschillende perks kunnen halen.

Ga jij aan de slag met World of Warships? Laat het ons weten in de comments en check de bovenstaande trailer!

World of Warships is in open beta gegaan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch