Menu Premium

World of Warcraft bestaat 10 jaar

Gamekings Redactie 21/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn niet veel games die na zo lang nog zoveel spelers trekken, maar met meer dan 10 miljoen actieve spelers is World of Warcraft een van de meest populaire games ooit gemaakt. Dit is een hele prestatie, want dit weekend bestaat Blizzard’s World of Warcraft 10 jaar.

Bij zo’n feest hoort natuurlijk ook een traktatie, dus besloot Blizzard dat het vanaf dit weekend een hoop in-game goodies beschikbaar maakt voor iedereen met de afgelopen maand verschenen expansion: Warlords of Dreanor. Zo ontvangt iedere speler die tussen nu en 6 januari inlogt een Molten Corgi, een schattig lava-hondje. Een handig huisdier voor de komende wintermaanden. Verder krijg je toegang tot de speciale Molten Core raid voor maar liefst 40 personen. Deze raid is echter alleen speelbaar voor spelers die de level-cap van level 100 al hebben bereikt. De beloning voor het succesvol voltooien van deze raid is niet mals. Zo krijg je een Corehound Mount en een Warlords of Dreanor quality helm. Als laatste grijpt Blizzard met de speciale team-deathmatch gebaseerde battleground: Southshore vs. Tarren Mill terug naar de klassieke Warcraft games waar het allemaal mee begon. Met deze bonus content zien we hoe goed de band is tussen Blizzard en zijn community.

De cadeautjes zijn vanaf vandaag beschikbaar tot uiterlijk 6 januari, dus treuzel niet en claim snel jouw eigen Molten Corgi!

World of Warcraft bestaat 10 jaar

World of Warcraft bestaat 10 jaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch