Menu Premium

World of Tanks Blitz is gelanceerd op Steam

Ridho Hidayat 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stap in je tank, want World of Tanks Blitz is gelanceerd op Steam! De mobiele versie van Wargamings MMO actie-game World of Tanks is nu ook te spelen via Steam. Dat niet alleen, maar de game bevat ook nog eens cross-platform play.

World of Tanks Blitz was in 2014 in eerste instantie uitgebracht op iOS. Later dat jaar kwam de game ook uit op Android en vorig jaar verscheen de game in de Windows Store. Vanaf vandaag is de free-to-play game dus ook op Steam te vinden! Hiermee wil de ontwikkelaar de speler de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer hij World of Tanks Blitz wil spelen. Daarbij is er zelfs cross-platform play mogelijk, zodat de volledige player base het tegen elkaar op kan nemen, ongeacht op welk platform je speelt. Mocht je al een Wargaming ID hebben, dan heb je bovendien op alle apparaten direct toegang tot al je in-game content, ervaringen en credits.

Vanaf nu kun je dus aan de slag met World of Tanks Blitz op Steam. Ben jij een fan van de mobiele versie van World of Tanks? Wat is jouw platform naar keuze om het strijdveld te domineren in je tank? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch