Menu Premium

Woolfe: The Red Hood Diaries komt binnenkort naar Steam

Karen Koch 27/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

GRIN Studios is een ontwikkelaar van Belgische oorsprong die zich oorspronkelijk richtte op onderzoek naar en de ontwikkeling van browser games. Nu vonden ze het echter tijd om ook de sprong naar PC games te maken. Met succes, want Woolfe: The Red Hood Diaries komt binnenkort naar Steam.

Woolfe: The Red Hood Diaries is de eerste game die de studio heeft ontwikkeld. Na een succesvolle Kickstarter komt deze game nu ook naar de Early Access-afdeling op Steam. De game zal, zoals de titel misschien al doet vermoeden, draaien om Red Riding Hood, oftewel Roodkapje. Dit zal echter niet het lieve, onschuldige kindje uit het sprookje dat wij allemaal kennen zijn. Woolfe: The Red Hood Diaries zal een Roodkapje neerzetten die uit is op wraak, het liefste met een grote bijl.

De game zal dus een duistere variant op het sprookje worden. Dit doet het in de vorm van een 2.5D platform action-game. Daarnaast zal je niet alleen tegen de grote, boze wolf moeten vechten, maar ook tegen een hele hoop andere welbekende sprookjesfiguren. Allemaal in een net iets duisterder jasje, natuurlijk.

De game zal in twee volumes worden uitgebracht. De eerste hiervan komt ook 17 maart uit voor de PC. Het tweede deel zal waarschijnlijk rond augustus uitkomen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Woolfe: The Red Hood Diaries komt binnenkort naar Steam

Woolfe: The Red Hood Diaries komt binnenkort naar Steam

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch