Menu Premium

Watch Dogs Closed Beta duikt op in de Xbox One store

Gamekings Redactie 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs staat al in de spotlights sinds die wrede presentatie op de E3 in 2012. Elk nieuwtje werd opgepakt en Watch Dogs moest de grote game worden van 2013, maar de game werd uitgesteld en de buzz leek een beetje af te nemen. Laatst werd echter de releasedatum bekendgemaakt en daardoor lijkt de game helemaal opgeleefd te zijn. Het zou zelfs kunnen dat je al eerder aan de slag kan met de game, want de Watch Dogs Closed Beta duikt op in de Xbox One store.

Deze week verscheen er opeens een demo van de game op de Xbox One Store, genaamd de Watch Dogs Closed Beta. Deze verdween daarna snel van de Xbox Games Store. Het kan zo zijn dat de beta, die maar liefst 23 GB van je hardeschijf in gaat nemen, te vroeg is verschenen op de Store. Desalniettemin lijkt het erop dat er een beta aan zit te komen en we de multiplayer kunnen testen. De multiplayer van Watch Dogs lijkt namelijk een beetje op die van Dark Souls. Spelers kunnen in elkaars wereld komen en je daar helpen of juist elkaar het leven zuur maken. Zo kun je in Watch Dogs andere spelers hacken en dit kan natuurlijk flinke schietpartijen opleveren. Deze optie valt echter uit te schakelen wanneer je geen last wil hebben van andere spelers.

Het is nu alleen nog maar de vraag wanneer we onze handen kunnen zetten in deze beta van Watch Dogs. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op de beta. De foto hieronder lijkt redelijk geloofwaardig over te komen, maar wanneer Ubisoft dus echt besluit een beta uit te brengen, moet de Franse uitgever dit snel doen. De game verschijnt namelijk al op 27 mei voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. De Wii U-versie is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Watch Dogs Closed Beta duikt op in de Xbox One store

Watch Dogs Closed Beta duikt op in de Xbox One store

Watch Dogs Closed Beta duikt op in de Xbox One store

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch