Menu Premium

Watch Dogs 2 No Compromise DLC nu uit op PlayStation 4

Richard den Toom 19/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebbers van Watch Dogs 2 hebben een goede reden om weer wat uurtjes in de game te steken, want er is weer een hoop nieuwe content in de game gestopt via een gratis update en een betaalde uitbreiding. Check hieronder de trailer van Watch Dogs 2 No Compromise DLC:

De hoofdmoot van de No Compromise DLC isĀ een nieuwe verhaallijn waarin Marcus het op moet nemen tegen de Russische maffia. De DedSec crew kan het niet over hun kant laten gaan dat een pornoregisseur aan de haal gaat met hun stijl en een aanvaring met deze regisseur is dan ook onvermijdelijk. No Compromise voegt daarnaast ook nog een aantal nieuwe wapens, voertuigen, outfits en races toe.

Watch Dogs 2 heeft ook een gratis update gekregen, die de multiplayer-mogelijkheden van de game aanzienlijk uitbreidt. Bereid je voor op nieuwe wapens, modi, maps, outfits en meer.

De update is gratis voor iedereen te downloaden, op alle platformen. De betaalde No Compromise DLC is op dit moment alleen beschikbaar op de Playstation 4, Xbox One- en PC-bezitters moeten nog een maandje wachten voordat zij met de uitbreiding aan de slag kunnen.

Hebben jullie zin om weer in Watch Dogs 2 te duiken met deze nieuwe content? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord