Menu Premium

Wargaming komt met Halloween events voor World of Tanks en World of Warships

Tim Koelen 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halloween staat keihard voor de deur en dat is voor Wargaming een goede reden om met speciale Halloween events voor World of Tanks en World of Warships te komen! Vanaf vandaag komen er verschillende events waarin jij de aarde moet behoeden voor allerlei eng gespuis.

Vanaf vandaag is er in World of Warships een PvE-event, waarin je samen met een team het stoomschip “de Transylvania” moet zien te redden van de ondergang. Zo zullen zombieschepen onder leiding van Rasputin er alles aan doen om deze stoomboot te doen laten zinken. Jouw vloot zal bestaan uit een ‘Jackal’, waarmee je zombieschepen kan rammen, een ‘Blade’, die torpedo’s afschiet en de ‘Igor’, die bewapend is met verschillende tesla-achtige wapens.

In World of Tanks beginnen de Halloween events pas op 28 oktober, morgen dus. De Himmelsdorf map ‘Dead-City’ heeft een make-over gekregen en op deze map zal het event ‘Beware of the Full Moon’ plaatsvinden. In deze modus keert de ‘Spectre Tank’ terug samen met de monsterlijke versies van de Revenants Kraft’s Panther, Gorynych KV-5, de Lycan T71 en de Kaiju O-I. Deze half-monster half-tanks kunnen we ook spelen in “Hunt the Revenants” op de Thiepval Ridge.

De events voor de beide games duren tot 10 november en zijn speelbaar op Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4. Ben jij er klaar voor om te gaan griezelen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch