Menu Premium
Loading...

Vier Halloween in Destiny met The Festival of the Lost

Ridho Hidayat 21/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De donkere dagen naderen en dat betekent dat Halloween voor de deur staat! Meerdere games vieren dit griezelfeest, zoals Overwatch, The Elder Scrolls Online en Rocket League. Ook ontwikkelaar Bungie zorgt ervoor dat dit feest niet aan je voorbij gaat, want je kunt Halloween vieren in Destiny met The Festival of the Lost!

Op 25 oktober gaat de derde editie van The Festival of the Lost van start en dit jaar pakt Bungie het nog groter uit! Uiteraard wordt The Tower wederom helemaal in het Halloween-thema aangekleed en kun jij de verschillende NPC’s afgaan om speciale maskers en andere loot te verzamelen. Je kunt deelnemen aan verschillende quests en daarbij allerlei items verzamelen, zoals shaders, emotes en nieuwe weapon ornaments. Om nog in de sferen van Rise of Iron te blijven, kun je straks als een wolf huilen naar de volle maan! Of je verkleedt je gewoon als de grootste nachtmerrie van elke Destiny-speler: de Cryptarch.

Vanaf 25 oktober kun jij dus andere Guardians de stuipen op het lijf jagen in Destiny met The Festival of the Lost. Heb jij zin in een rondje trick-or-treating in The Tower? Wat is jouw favoriete masker of emote? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch