Menu Premium
Loading...

Vergelijk oud en nieuw in deze Assassin’s Creed The Ezio Collection trailer

Joep Omes 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je het naar je zin hebt, vliegt de tijd. Soms zo snel, dat je even vergeet dat het tweede deel in de Assassin’s Creed serie alweer 7 jaar oud is! Assassin’s Creed 2 en de andere twee delen van de trilogie waarin Ezio Auditore de hoofdrol speelt, namen je mee naar het Italië van de late vijftiende eeuw. Wie door de jaren heen is vergeten hoe die games eruit zagen, kan nu de verschillen zien tussen de opgepoetste versie en de games van toen, in deze Assassin’s Creed The Ezio Collection trailer!

We wisten al dat The Ezio Collection, zoals de bundel met de drie remasters heet, naar de PlayStation 4 en Xbox One komt en mensen met een current-gen console de kans zal geven om alsnog de drie klassiekers uit de Assassin’s Creed-serie te spelen. De games krijgen volgens ontwikkelaar Ubisoft een betere resolutie, tot 1080p, verbeterde draw distance en een keur aan verbeterde post-processing effecten. In de video hierboven, waarin PlayStation 4 en 3 vergeleken worden, check je bovendien de verbeterde textures en verminderde screen-tearing.

The Ezio Collection komt op 15 november naar PlayStation 4 en Xbox One is dus een bundel van drie games, maar bevat ook twee kleine films. We krijgen natuurlijk ook nog de grote AC bioscoopfilm, dus Assassins kunnen dit najaar hun geluk niet op! Heb jij je hidden blade al geslepen? Wat vind jij van de grafische verschillen in deze Assassin’s Creed The Ezio Collection trailer?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch