Menu Premium
Loading...

Verdun krijgt laatste Steam Early Access Update

Gamekings Redactie 23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen van M2H en Blackmill Games hebben een van hun laatste stappen gezet richting het afmaken van Verdun. De Steam Early Access van Verdun heeft namelijk zijn laatste update gekregen, en wat voor een! Het is gewoon de grootste update tot nu toe, waarvan de belangrijkste toevoeging misschien wel gasaanvallen zijn.

Om precies te zijn kent de nieuwe “September Update” 12 nieuwe rollen, 48 nieuwe specialisaties, 20 nieuwe abilities, 3 nieuwe squads, 10 nieuwe wapens, het nieuwe slachtveld Artois en dus ‘chemical warfare’. Vooral met de mogelijkheid van gasaanvallen lijkt het M2H en Blackmill gelukt te zijn met Verdun nog dichter bij de keiharde oorlog te komen. Naast de bekende gevechten in de loopgraven waren namelijk de gasaanvallen ook een van de redenen dat de Eerste Wereldoorlog zoveel slachtoffers kende. Deze aanvallen kunnen worden gebruikt door twee nieuwe historisch authentieke troepen van Verdun: de Strosstruppen en het Canadese Assault Squad. Ook de Britten doen eindelijk hun intrede in de game, een van de partijen die niet mag ontbreken natuurlijk. De Britten nemen meteen een nieuw arsenaal aan wapens met zich mee, waardoor er nu ook geschoten kan worden met het beroemde “Lee-Enfield” wapen en het iconische “Lewis light machine gun”.

M2H en Blackmill Games voegen dus een heleboel toffe dingen toe met de laatste Early Access update van Verdun. Wat er allemaal precies nog meer nieuw is, kun je zien in de September 2014 Update trailer.
Verdun krijgt laatste Steam Early Access Update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch