Menu Premium
Loading...

Verdun Christmas Truce 1914 Trailer

Karim Shehata 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies honderd jaar geleden gebeurde er iets opmerkelijk op onze planeet. De Eerste Wereldoorlog was in volle gang, maar met Kerstmis werd deze volledig stilgelegd om Kerst met elkaar te vieren. De Duitsers, Engelsen en Fransen waren van het één op het andere moment dus niet meer bezig elkaar af te knallen, maar juist met gezellig eten en een lekker potje voetbal. Vanwege het feit dat Verdun een in Nederland onwtikkelde Eerste Wereldoorlog-shooter is, wordt dit zogeheten Kerstbestand in deze game uitgebreid gevierd. Dit is goed te zien in de Verdun Christmas Truce 1914 Trailer.

In Verdun gebeurt dus precies hetzelfde. Vanaf vandaag tot en met 25 december ben je niet langer bezig jouw tegenstander helemaal verrot te schieten, maar ben je volledig in de kerstsfeer bezig met kerst wensen uitwisselen, sneeuwballen gevechten en voetbalwedstrijden. Daarnaast kunnen spelers in deze periode meedoen om Kerstpakketten te winnen, waarin je onder meer een loopgraven boekje kan vinden, of een authentieke fluit de Eerste Wereldoorlog. De winnaars worden bekendgemaakt op Eerste Kerstdag.

Precies honderd jaar geleden deed dit fenomeen zich dus in het echt voor en nu kunnen we het beleven in een game. Verdun is inmiddels beschikbaar op Steam en komt mogelijk in een later stadium naar de PlayStation 4.

Verdun Christmas Truce 1914 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch