Menu Premium
Loading...

Velocity 2X krijgt morgen de Dual Core DLC

Angelique Grift 23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds september is de sci-fi shoot ‘em up platformer Velocity 2X uit. De sequel van Velocity Ultra krijgt na de Critical Urgency zijn tweede DLC, namelijk de Dual Core DLC, waar je vanaf morgen van kunt genieten. De trailer laat zien wat je hier allemaal van mag verwachten. Het bekijken van de trailer is op eigen risico, want het bevat mega spoilers over het verloop van Velocity 2X.

Ontwikkelaar FutureLab wist dat het maken van een succesvolle sequel lastig zou zijn, vooral om de spelers met een nieuwe game te blijven verrassen. Ze waren dan ook verguld met de positieve kritieken. Met de Dual Core DLC krijg je de laatste drie levels van de game, die voor de slagroom op de taart moeten zorgen. Wat de Dual Core DLC betreft, hoeft het geen verrassing te zijn dat de nieuwste DLC meer levels bevat. Veel fans hebben na het spelen van de game geschreven naar de ontwikkelaar FutureLab en ze gesmeekt om meer levels. Niet zomaar extra levels van de game, maar een speciaal soort levels. Volgens de makers zijn het levels waardoor de gamer op het puntje van zijn stoel zit.

FutureLab heeft geluisterd naar de smeekbedes en komt dus nu met de Dual Core DLC. Als je de game al gespeeld hebt, schijn je precies te weten om wat voor soort levels het gaat. Vanaf morgen is de Dual Core DLC te verkrijgen voor de PlayStation 4 en PS Vita. Let wel op als je de game nog niet heb gespeeld; de trailer bevat spoilers!

Velocity 2X krijgt morgen de Dual Core DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch