Menu Premium
Loading...

Een veilige thuishaven in nieuwe trailer Call of Duty: Infinite Warfare

Erwin Prins 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een kort uitstapje in Call of Duty: Ghosts brengt Infinity Ward de franchise met Infinite Warfare dit jaar toch echt volledig naar de wereld van space combat. En wat zou een ruimteavontuur zijn zonder een veilige thuishaven in de vorm van je eigen moederschip? Bekijk hierboven hoe dit schip eruitziet, functioneert en naar je eigen hand te zetten is in de nieuwe trailer van Call of Duty: Infinite Warfare.

De UNSA Retribution zoals het ruimteschip officieel heet, dient tussen al het ruimtegeweld door als hub waarin je je kunt voorbereiden op side missions of een nieuw hoofdstuk in de campaign. De trailer toont dat Infinity Ward flink werk heeft gemaakt van deze thuishaven. Zo is er volop activiteit aan boord en zal de aanwezige crew reageren op je aanwezigheid. Door middel van upgrades, het geven van orders en het bepalen van de route lig het lot van de carrier helemaal in jouw handen.

Call of Duty: Infinite Warfare komt in november naar de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Het multiplayer-debuut van de shooter laat nog even op zich wachten. Vandaag werd overigens wel bekend dat de geliefde map Terminal in ieder geval terugkeert als pre-order bonus. Hoe staat de nieuwe COD er bij jou tot nu toe op?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch