Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:55 de Gamekings Battlefield 4 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 03/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is officieel ingeluid met kutweer en dat betekent niets minder dan dat de wreedste games uitkomen. Er is geen betere reden om binnen te blijven zitten en je console of PC aan te slingeren. Oh wacht, er is er toch één. Trek je oorlogsoutfit aan, positioneer je op de bank, en check vanavond om 23:55 de Gamekings Battlefield 4 Aflevering op MTV!! Dus na de MTV EMA’s!

Virtueel oorlogje voeren is iets dat al sinds jaar en dag ontzettend populair is. De Battlefield-serie is één van de series die daarom gretig gespeeld wordt door menig gamer en dit najaar is het tijd voor het vierde deel. Wat is er nou toffer dan twee heren van het Gamekings-team te laten bewijzen dat zij in ‘t echie ook kont kunnen schoppen? Helemaal niets! Pascal en Dennis zijn de lul en worden keihard afgebeuld door het Korps Mariniers. Zorgt het ervoor dat ze nog beter kunnen vertellen of Battlefield 4 een epische game is of gaan ze als huilende meisjes naar huis?

Wie tenminste niet als huilende meisjes in de studio zitten, zijn JJ en Jelle. Zij zijn namelijk aan de slag gegaan met Dishonored: Game of the Year Edition. Vorig jaar kwam ontwikkelaar Arkane Studios met Dishonored, wat een frisse verrassing was in het landschap der gaming. Nu, een jaar na dato, wordt de game met alle downloadable content gebundeld op een schijfje en Jelle is met JJ gaan checken of het nu nog de moeite waard is om de game op te pakken, als je ‘m gemist hebt.

Verder heeft Jelle Boris de studio ingesleurd om met poppetjes te spelen. Niet zomaar poppetjes, want ze zijn hard aan de slag gegaan met Skylanders Swap Force. De voorlopers van de game waren een groot succes voor Activision en natuurlijk is het de bedoeling dat door te zetten. Voor hen zou dat goed nieuws zijn, maar voor ons is de vraag: “Willen we het spelen?” Gelukkig hebben Boris en Jelle het antwoord voor je.

Waarschijnlijk zijn Pokémon X en Y dé Nintendo 3DS-games waar veel Nintendo-liefhebbers al heel lang op wachtten. Ondertussen liggen Pokémon X en Y eindelijk in de winkels en Skate heeft flink wat gebattled en geruild met Steven. De Pokémon-serie loopt al zo lang dat ontwikkelaar Game Freak zichzelf bewijzen moest en de twee heren hebben uitgezocht of dat ze glansrijk gelukt is. Je ziet het allemaal vanavond om 23:55 in de Gamekings Battlefield 4 Aflevering op MTV!

Vanavond om 22:30 de Gamekings Battlefield 4 Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch