Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:00 de tweede Firstlook 2013 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 27/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je erbij was, dan weet je wat een episch event Firstlook 2013 was. Belachelijk veel stands, heerlijke boothbabes en brute games. Zit je er klaar voor om te zien hoe partyhardy het was? Weet je het zeker? Helemaal goed, want je kunt vanavond om 23:00 de tweede Firstlook 2013 aflevering op MTV bekijken!

Er is geen Firstlook als Nintendo niet aanwezig is met toffe nieuwe titels. Melle en Jelle checken wat het Japanse bedrijf de aankomende tijd voor ons in petto heeft. Zo gaan zij even langs bij Mario Kart 8 en Donkey Kong Country: Tropical Freeze, en kregen ze zelfs de mogelijkheid om met Luigi op de foto te gaan.

Ook Microsoft is goed vertegenwoordigd op Firstlook 2013. De Xbox One komt eraan en natuurlijk gaat dat gepaard met epische launch-titels. Vandaar gaan Jelle en Melle langs bij de Xbox-stand om erachter te komen of Dead Rising 3 en Ryse: Son of Rome twee goede redenen zijn om de Xbox One in huis te halen. Dat is niet het enige waarom ze daar even langsgaan, want het is ook tijd voor een potje Killer Instinct tussen de twee heren. Wie zal er winnen?

Als ze dan toch competitief bezig zijn, kunnen ze het ook niet laten om aan de slag te gaan met Call of Duty: Ghosts. De rij voor de Call of Duty: Ghosts-stand is van een aardige lengte en Jelle vraagt met Melle aan fans of dit dé game is waarvoor ze naar Firstlook 2013 gekomen zijn.

Zoals je van ons gewend bent, is het ook in deze aflevering tijd voor reviews van brute games. Steven en Skate zijn uitgebreid aan de slag gegaan met Borderlands 2: Game of the Year Edition. Voor velen was het dé game van 2012 en nu is deze versie beschikbaar die ervoor zorgt dat je de game met alle downloadable content op één schijfje hebt. Is het je hard verdiende euro’s waard om deze game in huis te halen? Steven en Skate vertellen het.

Daar houdt het niet bij op, want Dennis heeft Steven meegenomen naar de studio om het te hebben over Sonic. Ieders favoriete blauwe egel heeft met Sonic Lost World keihard de hoofdrol in een nieuw avontuur te pakken, maar de vraag is natuurlijk: Willen we dit spelen? Het zou zomaar kunnen zijn dat dit dé game is waar Nintendo 3DS- en Wii U-bezitters al tijden op wachtten. Of dat zo is, hebben Dennis en Steven met een oog voor finesse uitgezocht.

Als filmische klap op de vuurpijl is er natuurlijk één game die niet overgeslagen kan worden; Beyond: Two Souls. Ontwikkelaar Quantic Dream gooide hoge ogen met titels als Heavy Rain en Fahrenheit, en hoopt die lijn voort te zetten. Onze kritische Boris en Pascal zijn aan de slag gegaan met deze titel om voor jou te checken of je deze in huis moet halen. Je ziet het allemaal en nog veel meer, vanavond om 23:00 de tweede Firstlook 2013 aflevering op MTV!
Vanavond om 22:30 de tweede Firstlook 2013 aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch