Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:00 de Gamekings Killzone Shadow Fall Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 11/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamecritici hebben het maar druk met al die trips naar allerlei steden over de hele wereld om de wreedste games te checken. Onze eigen Boris heeft twintig uur in het vliegtuig gezeten en heeft drie dagen moeten bijkomen van zijn jetlag. Hij gaat namelijk naar… ons eigen Amsterdam! Zo’n wereldreis was het niet, want ook in eigen land worden epische titels ontwikkeld. Check vanavond om 23:00 de Gamekings Killzone Shadow Fall Aflevering op MTV en maak mee wat next-gen van eigen bodem inhoudt.

Met Killzone Shadow Fall krijgen aankomende PlayStation 4-bezitters te maken met een first-person shooter van het Amsterdamse Guerrilla Games. Ondertussen heeft de studio al lang en breed hun strepen verdiend, maar een man moet kritisch blijven. We kunnen er dus niet blind vanuit gaan dat Killzone Shadow Fall de hoge reputatie van de Killzone-serie hoog gaat houden. Vandaar is Boris afgereisd naar het altijd zonnige Amsterdam om de launch-titel te checken waar velen hoopvol over gestemd zijn.

Het is nog eventjes wachten tot Killzone Shadow Fall uitkomt, dus gelukkig zijn er in de tussentijd genoeg andere games om je mee te vermaken. JJ en Dennis hebben hun feesthoedje opgezet, de Wii U aangezet en in vrolijke sferen Wii Party U gespeeld. Waren zij na het spelen van deze game net zo blij als toen ze eraan begonnen? Ze kunnen het je ‘t beste zelf vertellen.

Als er iets is waar Dennis sowieso blij van wordt, dan zijn het games van vroegâh. Ontwikkelaar Double Helix Games blaast nieuw leven in de Killer Instinct-serie, door op de Xbox One met de game te komen die met dezelfde naam door het leven gaat. Vroeger was Killer Instinct superwreed en Dennis checkt met Steven of de game jaren na dato en in een nieuw jasje nog steeds relevant is.

Ook zie je hoe Skate en JJ uitgebreid bespreken of WWE 2K14 de titel is geworden die WWE-fans altijd al gewild hebben. Dit deel is het allereerste deel dat door 2K Games ontwikkeld wordt en terwijl ze laten zien dat ze wel degelijk hele goede sportgames kunnen maken, is natuurlijk nog maar de vraag of WWE 2K14 het verwachte niveau hoog weet te houden. Je ziet het allemaal vanavond om 23:00 in de Gamekings Killzone Shadow Fall Aflevering op MTV!

Vanavond om 23:00 de Gamekings Killzone Shadow Fall Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch