Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:00 de BlizzCon 2013 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 25/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe aflevering van Gamekings staat voor de deur! Voor deze aflevering reizen we helemaal af naar het westen van Noord-Amerika, namelijk Anaheim in Californië. Op deze plek bezoeken we het meest wrede evenement van Blizzard Entertainment: BlizzCon. Er is maar één iemand die we daar met groot plezier heen kunnen sturen en dat is natuurlijk onze eigen Steven. Het is veel te makkelijk om hem slechts een vliegticket te geven en veel plezier te wensen, dus hebben we iets speciaals gedaan. Ben je benieuwd wat? Check vanavond om 23:00 de BlizzCon 2013 aflevering op MTV!

In deze aflevering bespreken we natuurlijk ook een hoop games en zo kijken we naar de singleplayer-modus van Call of Duty: Ghosts. Skate en Pascal spelen elk nieuw deel dat er uitkomt, daardoor zien zij meteen welke impact alle veranderingen hebben. Skate staat erom bekend dat hij keihard kont schopt in de modus Headquarters en hij is dan ook niet erg content met het feit dat dit eruit gesloopt is in Call of Duty: Ghosts. Nu is natuurlijk de vraag of dit voor hem de reden is om de game compleet links te laten liggen, of dat hij tóch wel enthousiast is.

Naast de singleplayer checken we ook de multiplayer-modus van Call of Duty: Ghosts. Heel veel mensen kopen de game speciaal om online te knallen en nemen alle veranderingen die een nieuw deel met zich meebrengt dan ook heel serieus. Of Infinity Ward erin is geslaagd om de multiplayer tot een succes te maken, vertellen Skate en Pascal je in geuren en kleuren.

Daarnaast bespreken we ook Assassin’s Creed IV: Black Flag. De nieuwe game van Ubisoft speelt zich volledig af in een wereld vol met piraten, waar je zelfs met jouw eigen piratenschip het ruime sop kunt verkennen. Op de redactie zaten flink wat mensen te wachten op deze game, zo ook Jelle en Boris. Zij wanen zich echte piraten en zetten het ooglapje voor om jou te vertellen of je Assassin’s Creed IV: Black Flag in jouw collectie moet hebben. Je ziet het allemaal vanavond om 23:00 in de BlizzCon 2013 Aflevering op MTV!
Vanavond om 22:30 de BlizzCon 2013 Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch