Menu Premium
Loading...

Vanaf vandaag zit er een Story Mode in Street Fighter 5

Suzanne de Jong 01/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter 5 krijgt vandaag een immens grote update. Bij deze update zit niet alleen nieuwe content, maar ook zit eindelijk de langverwachte Story Mode in Street Fighter 5. Er zitten enkel alleen wel wat haken en ogen aan het binnenhalen van de update.

Capcom heeft namelijk besloten om de update in twee delen te brengen. Er is namelijk de patch 1.04 die de nieuwe content in de game ramt en deze gaat als het goed is automatisch downloaden bij het opstarten van je PlayStation 4. Deze update 8.38 GB groot. In de 1.04 patch zit onder anderen de twee nieuwe characters Balrog en Ibuki.

Voor de Story Mode moet je echter eerst naar de PlayStation Store. De download van de Story Mode is ook een hele grote, gezien deze ook ruim 8 GB in beslag neemt. Dit maakt het voor de wat mindere wiskunde bollebozen onder ons een update van maar liefst 16GB. Het is vereist om ook de 1.04 patch te bezitten als je de Story Mode wil spelen.

Wil je dus graag aan de slag met de Story Mode in Street Fighter 5, neem dan een advies van ons aan en begin maar alvast met downloaden, want daar ben je duidelijk nog wel even mee bezig. Ga jij deze Story Mode helemaal virtueel kapot slaan? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch