Menu Premium

Uncharted-film verschijnt op 10 juni 2016

Karim Shehata 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uncharted is een zeer succesvolle franchise. De eerste drie games van de serie waren erg sterke exclusieve titels op de PlayStation 3 en met Uncharted 4: A Thief’s End ziet er allemaal nog veel rooskleuriger uit voor Nathan Drake en co. Laatstgenoemde titel moet gaan verschijnen in 2015 en lijkt de laatste game te zijn binnen de franchise, maar toch is het in 2015 nog niet helemaal afgelopen met Nathan Drake. De Uncharted-film verschijnt op 10 juni 2016 en daarmee maakt Nathan Drake, welke opmerkelijk genoeg nog geen acteur aan zijn naam verbonden heeft gekregen, zijn debuut op het witte doek.

Opmerkelijker is misschien zelfs nog wel dat er eigenlijk nog geen enkele acteur uit de doeken is gedaan voor de film. Wel weten we dat Seth Gordon, bekend van de film ‘Identity Thief’ en de Oscar-genomineerde documentaire ‘Undefeated’, de director gaat zijn van de film. Dit is overigens wel slecht nieuws te noemen voor de Spider-Man-fans onder ons, want The Amazing Spider-Man 3 is door dit besluit van Sony Pictures opgeschoven naar 2018. De superheldenfilm maakt dus plaats voor Nathan Drake, wat voor de Uncharted-fans natuurlijk als goed nieuws kan worden beschouwd.

Laten we hopen dat we dit gegeven op 10 juni 2016 nog steeds zien als goed nieuws, want er zijn in het verleden nogal veel gameverfilmingen geweest die menig oog pijn hebben gedaan. Zo was de redelijk recente Prince of Persia-film nou geen echt succes te noemen en de Resident Evil-films verschillen ook sterk in kwaliteit. Als deze twee voorbeelden dan ook nog eens vallen onder de bekendste gameverfilmingen, is de kwaliteit vaak dus redelijk ver te zoeken binnen deze branche. De hoop is er overigens wel dat Uncharted hier verandering inbrengt, want deze franchise komt natuurlijk uit het huis van Sony. Met speculeren kunnen we in ieder geval nog lang doorgaan, maar laten we ons nu eerst gaan focussen op de nieuwe game die eraan gaat zitten komen. Uncharted 4: A Thief’s End moet namelijk één van dé toppers van 2015 gaan worden.

Uncharted-film verschijnt op 10 juni 2016

Uncharted-film verschijnt op 10 juni 2016

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch