Menu Premium
Loading...

Uitbreidingspakket Guild Wars 2: Heart of Thorns is aangekondigd

Karen Koch 24/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een goede twee jaar geleden kwam Guild Wars 2 uit. De MMORPG was de opvolger van het populaire Guild Wars, maar had tot op de dag van vandaag nog geen uitbreiding gekregen. Vandaag komt daar verandering in, want het uitbreidingspakket Guild Wars 2: Heart of Thorns is aangekondigd.

Wat je normaal van een uitbreidingspakket van een MMORPG zou verwachten is dat de levelcap omhoog wordt gegooid. Dat is hier niet het geval. In plaats daarvan komt er in Heart of Thorns een nieuw Mastery-systeem waarin characters die het maximum level hebben bereikt zich verder kunnen ontwikkelen. Wat er natuurlijk wel wordt toegevoegd, zijn nieuwe specialisaties in al bestaande beroepen. Hier komen ook nieuwe skills, nieuwe wapens en een nieuwe speelstijl bij kijken. Mocht je niet tevreden zijn met alleen een nieuwe specialisatie, dan is er altijd nog de nieuwe Revenant class om uit te proberen. Deze zal zich richten op het gebruik van heavy armor en Mist magic.

Naast deze leuke bijkomstigheden draait een uitbreiding meestal om een toevoeging aan het verhaal van de MMORPG. Dat is hier niet anders. Er zal een nieuw gebied speelbaar worden, de Maguuma Jungle, waar enorm veel nieuwe bosses en verhaalmissies te vinden zullen zijn. Daarbovenop krijgt de PvP in de game een nieuwe Stronghold-modus, zullen World vs. World-gevechten nu ook op de Borderlands-map plaatsvinden én er zijn nieuwe Guild Halls om te veroveren. Een flinke uitbreiding op de game die er al was, dus. Heart of Thorns heeft nog geen releasedatum gekregen, maar die zal vast niet lang meer op zich laten wachten.Uitbreidingspakket Guild Wars 2: Heart of Thorns is aangekondigd

Uitbreidingspakket Guild Wars 2: Heart of Thorns is aangekondigd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch