Menu Premium

Ubisoft toont interactieve trailer van Rainbow Six Siege

Jeroen Wiersma 28/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de laatste E3 persconferentie van Ubisoft kregen we te zien hoe een team van vijf man het in een live demo opnam tegen een groep terroristen om een bom te ontmantelen. Die demo liet goed zien wat er tijdens de nieuwe Rainbox Six Siege onder andere mogelijk is. Daarom heeft Ubisoft hier een interactieve trailer geplaatst van de gameplay.

Wat de trailer interactief maakt, en wat het met name toevoegt, is extra uitleg bij bepaalde gadgets of manoeuvres die tegen de mannen met witte maskers gebruikt worden. Op die manier kun je je nu al een voorstelling maken van hoe jij straks gebruik gaat maken van bijvoorbeeld de rappel of de drone. Of ben je meer het type van de Sledge? Hoe bedoel je er staat een muur in de weg? Uiteindelijk moet dat de kracht worden van Rainbox Six Siege; dat je mede door de vele verschillende gereedschappen enorm veel mogelijkheden hebt om je eigen plan te trekken.

Na twee keer aanwezig te zijn geweest op de E3 verschijnt op 13 oktober Tom Clancy’s Rainbox Six Siege dan toch echt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd kun je via deze link in ieder geval alvast de interactieve trailer checken. Heb jij je team al klaar staan om die terroristen een flink pak op hun broek te geven?

Ubisoft toont interactieve trailer van Rainbow Six Siege

Ubisoft toont interactieve trailer van Rainbow Six Siege

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch