Menu Premium

Ubisoft maakt inhoud en releasedatum Watch Dogs 2 No Compromise DLC bekend

Richard den Toom 30/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Watch Dogs 2 No Compromise DLC zal uitkomen op 18 april en in eerste instantie een maand exclusief beschikbaar zijn voor de PS4, voor de Xbox One en PC zal de DLC op 18 mei uitkomen. De No Compromise DLC voegt een nieuwe verhaallijn toe waarin Marcus Holloway het op moet nemen tegen de Russische maffia, plus nieuwe time trials en nieuwe wapens.

In eerste instantie zou de No Compromise DLC ook een multiplayer component bevatten, maar de roep vanuit de community om meer multiplayer content was zo groot dat men heeft besloten om daar een gratis update van te maken zodat zoveel mogelijk mensen die content kunnen spelen. Deze zogenaamde Showdown update voegt nieuwe modi, locaties, wapens, outfits en meer toe aan de multiplayer van Watch Dogs 2 en is vanaf 17 april beschikbaar voor alle platformen.

No Compromise is het derde DLC pakket voor Watch Dogs 2. Eerder kwamen al de T-Bone Content Bundle en Human Conditions DLC uit voor de game. Ubisoft is gelukkig nog lang niet klaar met Watch Dogs 2, want ook na No Compromise zal de game nog ondersteund worden met gratis updates.

Is de No Compromise DLC voor jullie een reden om weer in Watch Dogs 2 te duiken? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubiblog

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch