Menu Premium
Loading...

Ubisoft maakt demo The Crew beschikbaar

Gamekings Redactie 24/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Crew is al een paar maanden uit en hoewel je zou zeggen dat de game zijn momentje al heeft gehad, gaat Ubisoft nog steeds op zoek naar nieuwe coureurs die door digitaal Amerika willen crossen. Er zijn nog genoeg mensen die The Crew nog niet hebben gespeeld en daarvoor is vandaag een demo van de game beschikbaar gesteld op de PlayStation 4. De Xbox One demo wordt morgen de wereld in geslingerd.

In de demo kun je 2,5 uur lang losgaan en proeven van wat The Crew allemaal te bieden heeft. Mocht je achteraf besluiten je in de volledige game te storten, dan hoef je die 2,5 uur niet opnieuw te spelen, maar neem je je voortgang netjes mee.

Daarnaast brengt Ubisoft ook de Vintage Car Pack uit. Dit pakket bevat drie nieuwe auto’s om mee rond te scheuren, namelijk: de chervrolet Corvette C2, de Chevrolet Corvette C3 en de Spyker C8 Aileron. Dit pakket maakt onderdeel uit van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Vintage Live Update is samen met het pakket beschikbaar gesteld die door iedereen kan worden opgepakt. De update introduceert vier nieuwe missies en een nieuwe PvP-modus.

Ubisoft maakt demo The Crew beschikbaar

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch