Menu Premium
Loading...

Ubisoft kondigt Just Sing aan

Suzanne de Jong 29/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeger werd je doodgegooid met Singstar en Lips en we hebben in een grijs verleden (lees: in april 2016) Boris en Skate eens zover gekregen om tegen elkaar te zingen in één van die games. Wellicht krijgen we dat nog een keer voor elkaar, want Ubisoft kondigt Just Sing aan!

Waar we elk jaar nog mogen genieten van Just Dance, de franchise die al sinds 2009 jaarlijks verschijnt, mogen we straks in plaats van onze dance-moves onze stembanden het werk laten doen. Het is dan mogelijk om zowel in je huiskamer met je vrienden of online de vocale strijd aan te gaan.

Op deze eerste versie van Just Sing staan meteen veertig nummers, waaronder tracks van Justin Bieber, Queen, One Direction en Meghan Trainor. Om mee te zingen met de oude en nieuwe tracks heb je een Xbox One of PlayStation 4 nodig. Om je geweldige gekrijs op te kunnen nemen, heb je de Just Sing app voor iOS of Android nodig, of simpelweg Kinect of PlayStation Camera.

Er zullen twee modi beschikbaar zijn, waaronder de Party-modus, waar je met maximaal vier spelers een eigen videoclip op kunt nemen terwijl je meezingt met het nummer naar keuze. Daarnaast zal er nog een Battle-modus zijn, waarin je het moet opnemen tegen één van je vrienden.

Zie jij het wel zitten om op een gezellige zaterdagavond, onder het genot van een drankje, je stembanden in de strijd te gooien tegenover je vrienden? Of houd je het liever bij een potje FIFA?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch