Menu Premium
Loading...

Ubisoft kondigt een Wildlands documentaire aan

Ridho Hidayat 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 7 maart komt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands uit, waarin je afrekent met de Santa Blanca drugskartel in Bolivia. Ook al is dit een fictief verhaal, toch is de oorlog tegen de drugskartels in Zuid-Amerika de harde realiteit. Als aanvullend stuk op de game, wil Ubisoft je kennis laten maken met de echte verhalen. Ubisoft kondigt daarom een Wildlands documentaire aan!

In de documentaire, die geregisseerd is door Colin Offland, volg je bestsellerschrijver Rusty Young tijdens ontmoetingen met mensen die betrokken waren bij de cocaïnehandel in Zuid-Amerika, en die nu voor het eerst hun verhalen delen. Je duikt dus in de echte verhalen van de mensen die aan de top stonden van de drugsoorlog in de afgelopen 30 jaar.

De documentaire is ontwikkeld in samenwerking met Chief Productions en licht een breed perspectief uit van deze globale crisis. Hierbij krijg je inzichten van mensen die aan verschillende kanten van de wet staan, van cocaboeren tot mensensmokkelaars en van de drugsleveranciers tot de soldaten die de drugshandel willen tegenhouden. Zo komt onder andere George Jung aan het woord, die bekendstaat in het voorzien van cocaïne in Noord-Amerika. Verder komen mensen als Adam Newbold voorbij, voormalig Navy SEAL die in Zuid-Amerika gewerkt heeft, en Tomas McFadden, een drugshandelaar en hoofdpersonage in het boek ‘Marching Powder’ van Rusty Young.

De Wildlands documentaire komt uit op 6 maart, een dag voor de release van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Ben jij geïnteresseerd in de echte verhalen uit de drugsoorlog? Vind jij dit een waardevolle toevoeging op de aankomende game van Ubisoft? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch