Menu Premium
Loading...

Ubisoft komt met een teaser voor The Division: Last Stand

Ridho Hidayat 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last Stand wordt de derde expansion voor The Division. Inmiddels zijn de eerste beelden vrijgegeven, Ubisoft heeft namelijk een teaser voor The Division: Last Stand naar buiten gebracht! Je zult nog heel even geduld moeten hebben voor de volledige onthulling, de Twitch-stream staat namelijk gepland voor morgenmiddag om 5 uur (Nederlandse tijd).

Oorspronkelijk stond deze expansion gepland voor eind 2016, maar deze werd uitgesteld naar begin 2017. De teaser laat nog niet heel veel zien van de inhoud van deze DLC, maar het ziet er in ieder geval naar uit dat The Last Stand zich gaat richten op het PvP-aspect van deze open-world shooter. We zien meerdere spelers die tegenover elkaar staan, en de strijd staat op het punt van losbarsten.

Verder kun je op het laatst de volgende tekst horen: “Fortification has been enabled at Alpha.” Dit zou erop kunnen wijzen dat The Last Stand een Domination-achtige game modus met zich meebrengt, waarbij elk punt kan worden versterkt met verdedigingsmechanismen. Je ziet in de teaser namelijk ook dat er een turret in werking wordt gesteld.

Morgen weten we het zeker, om 17.00 is dus de reveal te zien op Twitch. Voor nu zul je het moeten doen met deze teaser voor The Division: Last Stand. Ben jij nog een actieve Agent in de wereld van The Division? Wat verwacht jij van The Last Stand? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch