Menu Premium
Loading...

Ubisoft brengt Homeworld Remastered Collection naar retail op 7 mei

Karen Koch 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Homeworld Remastered Collection is al een tijdje uit. Deze verscheen namelijk op 25 februari eerder dit jaar. Helaas was deze populaire RTS-game toen alleen als digitale versie te koop. Nu hebben Ubisoft en Gearbox Software goed nieuws voor ons, want Ubisoft brengt Homeworld Remastered Collection naar retail op 7 mei.

Dat betekent dat je nu ook vol trots het doosje met daarin de Homeworld Remastered Collection in je woonkamer kan neerzetten. Gewoon zodat mensen weten dat jij een echte fan bent. De Homeworld Remastered Collection bevat, net zoals de digitale versie, de games Homeworld en Homeworld 2. Deze zijn net zo lang opgepoetst dat ze nu zelf 4K resolutie-ondersteuning kunnen aanbieden. Natuurlijk blijft het daar niet bij, want iedereen die de Homeworld Remastered Collection aanschaft, krijgt ook toegang tot de Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta. Een natte droom van menig gamer die in de jaren ’90 met Homeworld aan de slag ging. Andere extra’s zijn digitale versies van de soundtracks van de games en een digitale artbook.

De retail-versie van de Homeworld Remastered Collection komt op 7 mei uit. Dan kan je deze in de winkels ophalen, exclusief voor je PC!

nieuws20150416_HomeworldRemasteredRetail

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch