Menu Premium

Tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt is Ciri

Karim Shehata 15/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de The Witcher-franchise zijn we gewend dat we spelen met Geralt. Een tijdje geleden kwam echter het nieuws naar buiten dat er een tweede playable character zou zijn in The Witcher 3: Wild Hunt, maar toen werd nog niet gezegd wie dit gaat worden. Nu weten we het wel, want het tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt is Ciri.

Je kunt overigens niet zoals in bijvoorbeeld GTA V naar Ciri switchen wanneer je daar zin in hebt. De switches tussen Geralt en Ciri zijn dus puur verhaaltechnisch te noemen. Wat we precies met haar kunnen is nog niet helemaal bekend, maar wel weten we dat ze erg snel is en mytische krachten gaat krijgen. Daarnaast heeft ze een emotionele band met Geralt en wordt ze achterna gezeten door de Wild Hunt.

“Ciri is alleen speelbaar op bepaalde momenten in de game”, begint Robert Malinowski, werkzaam bij The Witcher 3-ontwikkelaar CD Projekt RED. “We introduceren Ciri om je het verhaal te laten zien vanuit een ander perspectief, niet vanwege gameplay-technische beslissingen. Ze is een levend wapen en iedereen wil haar kunnen controleren. Ook heeft ze een sterke eigen wil, dus het gaat niet alleen om het vinden van Ciri”, aldus Malinowski. Wat we er precies van kunnen verwachten is dus nog volstrekt onduidelijk, maar tot nog toe klinkt het in ieder geval interessant.

Belangrijker is misschien nog dat we weten wanneer we dit verhaal kunnen beleven, namelijk op 19 mei 2015. De game, die op die datum verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC, is recentelijk voor de tweede keer uitgesteld. The Witcher 3: Wild Hunt zou in eerste instantie nu al in de winkels moeten liggen, maar werd eerder dit jaar uitgesteld tot februari 2015. De ontwikkelaar stelde de game uit om naar eigen zeggen de laatste plooien glad te strijken en bood zijn excuses aan door middel van een open brief. Nu verschijnt de game dus in mei 2015.

Tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt is Ciri

Tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt is Ciri

Tweede speelbare personage in The Witcher 3: Wild Hunt is Ciri

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch