Menu Premium

Tweede gesloten beta Might & Magic Heroes 7 aangekondigd

Gamekings Redactie 01/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een tweede gesloten beta van de turn-based strategy game Might & Magic Heroes 7. Dat bracht uitgever Ubisoft vandaag naar buiten. Volgens Ubisoft hebben fans tijdens de eerste beta in twee weken tijd dik 48.000 uur gespeeld en meer dan 800.000 battles uitgevochten in Ashan.

De facties in deze tweede beta zullen door de community gekozen kunnen worden via de zogenoemde Shadow Council, het community portal van Might & Magic Heroes 7. Middels dit forum staan fans direct in contact met het productieteam. Iedereen die lid is van de Shadow Council kan kiezen uit twee van vier verschillende facties, namelijk: Sylvan, Dungeon, Stronghold en Necropolis. Eenmaal in de beta kan de speler met de twee meest populaire helden van deze facties spelen, bovenop de reeds beschikbare helden van de Haven en Academy facties.

Wanneer deze tweede beta plaats gaat vinden is nog onbekend. Om mee te kunnen spelen tijdens de beta moet je Might & Magic Heroes 7 preorderen, of moet je ingeschreven staan op de wachtlijst. Might & Magic Heroes 7 is vanaf 15 September exclusief verkrijgbaar voor de PC.

Tweede gesloten beta Might & Magic Heroes 7 aangekondigd

Tweede gesloten beta Might & Magic Heroes 7 aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch