Menu Premium
Loading...

Tropico 5 verschijnt op 24 april voor de PlayStation 4

Jeroen Wiersma 04/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tropico 5 zou niet alleen voor de PC verschijnen, maar ook voor de PlayStation 4. In de loop van 2014 verscheen hij voor de PC en terwijl de game van Kalypso Media eind november ook voor de Xbox 360 uitkwam, bleef het angstvallig stil wat betreft een releasedatum voor Sony’s nieuwste console. Vandaag, meer dan een jaar na de aankondiging, is het er dan toch nog van gekomen. Tropico 5 verschijnt op 24 april voor de PlayStation 4.

Als je weleens gedroomd hebt over het hebben van je eigen bananenrepubliek, en je hebt dat nog niet gerealiseerd op de PC of Xbox 360, dan kun je dit dus binnenkort doen op de PlayStation 4. Het gaat om dezelfde game zoals je die misschien wel kent van de al verschenen versies. Je kunt dus op je eigen eilandje regeren met ijzeren vuist op de manier die jou goeddunkt. Er zijn geen extra’s toegevoegd, zoals Rockstar onlangs bijvoorbeeld wel heeft gedaan met de release van GTA V op de PlayStation 4 en Xbox One. Op de Xbox One zal deze island-builder overigens niet verschijnen.

Tropico 5 verscheen op 23 mei 2014 voor de PC, op 11 november voor de Xbox 360 en werd door gamers vrij goed ontvangen. Vanaf 24 april kunnen PlayStation 4 gamers de rol aannemen van El Presidente! Kapitalist, communist, socialist, militarist… wat voor dictator schuilt er in jou?

Bron: PlayStation Blog

Tropico 5 verschijnt op 24 april voor de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch