Menu Premium

Triad Wars komt misschien toch naar de consoles

Gamekings Redactie 26/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Triad Wars, de free-to-play opvolger van Sleeping Dogs, komt misschien toch naar de consoles. Dat zegt senior producer Justin Bullard in een Q&A op Reddit. De game was in eerste instantie alleen aangekondigd voor de PC.

Sleeping Dogs was in 2012 een groot succes en met Triad Wars hoopt ontwikkelaar United Front Games dat door te zetten. De titel brengt de actie van Sleeping Dogs samen met de andere, nieuwe activiteiten. “We hebben veel tijd besteed aan het upgraden van de engine en het verbeteren van de techniek, zodat de game kan draaien op elk platform”, zegt Justin Bullard. “We beginnen met de PC-versie, maar misschien blijft het daar niet bij.” Een gebruiker op Reddit viel op dat er geen vrouwelijke personages in de eerste trailer te zien waren. Bullard geeft toe dat dit klopt, maar dat alles mogelijk is bij het maken van een video game. Wellicht dat vrouwelijke personages later alsnog in de game aanwezig zullen zijn.

Op de vraag of er een écht vervolg komt op Sleeping Dogs, antwoordde Justin Bullard dat de studio zich op dit moment volledig focust op Triad Wars, maar dat zij graag doorgaan met het maken van games in het Sleeping Dogs-universum.

Triad Wars komt misschien toch naar de consoles

Triad Wars komt misschien toch naar de consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch