Menu Premium

Treyarch maakt details Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC bekend

Ridho Hidayat 31/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Treyarch komt met knallend nieuws! De volgende DLC van Call of Duty: Black Ops 3, Eclipse genaamd, staat voor de deur en inmiddels is bekend geworden waar we ons op kunnen verheugen.

De Eclipse DLC zal bestaan uit vier multiplayer maps en een nieuwe zombie map. Spire, Rift, Knockout en Verge zijn de maps waarop we onze competitieve vaardigheden binnenkort kunnen gaan tonen. Die laatstgenoemde map is een nieuwe versie van de map Banzai uit Call of Duty: World at War, ditmaal compleet in een futuristische post-apocalyptische stijl.

De overige maps zijn nieuwe ontwerpen. Om te beginnen brengt Spire ons naar een wel heel bijzondere luchthaventerminal. Treyarch heeft het woord luchthaven hierbij erg letterlijk genomen, het speelt zich namelijk hoog in de wolken af.

Rift is een futuristische militaire basis. Deze zal  vooral kleine ruimtes bevatten die perfect geschikt zijn voor die snelle intense vuurgevechten. Als laatste multiplayer map krijgen we Knockout, waar we een traditionele Shaolin tempel zullen bezoeken.

Wie zijn geweer liever op de ondoden richt, kan aan de slag met Zetsubou No Shima, de nieuwe zombie map. Deze brengt ons naar een eiland in de Grote Oceaan. Hier zal het verhaal van Origins uit Black Ops 2 en The Giant uit Black Ops 3 zich voortzetten. Wie dit duistere laboratorium durft te betreden, zal alle geheimen ontdekken die zich hier hebben afgespeeld.

De Eclipse DLC zal 19 april verschijnen op de PlayStation 4. Later wordt bekend gemaakt wanneer Xbox One en PC-spelers aan de slag kunnen met deze nieuwe content. Heb jij je wapens al in de aanslag om deze maps onveilig te maken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Venturebeat

Treyarch maakt details Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC bekend

Treyarch maakt details Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch