Menu Premium

Transformers: Fall of Cybertron PC problemen worden gecontroleerd

Gamekings Redactie 30/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision heeft laten weten dat de Transformers: Fall of Cybertron PC problemen worden gecontroleerd. Helaas is de port namelijk nog verre van vlekkeloos en dat ligt met name aan het multiplayer-onderdeel van de game. Verbindingsproblemen met de servers en vrienden zijn schering en inslag op het moment van dit schrijven, maar in een korte verklaring op het blog van High Moon Studios, laten de betrokken partijen weten er hard aan te werken:

“Activision en High Moon Studios zijn vastbesloten om een plezierige multiplayer ervaring te realiseren voor Transformers: Fall of Cybertron. Verschillende problemen zijn onder onze aandacht gebracht door de PC fans en we werken er met iedereen hard aan om deze op te lossen. Je kunt hier nu alvast het volgende van merken:

  • Vlak voor de launch hebben we een bug gevonden en onmiddelijk hersteld die voor problemen zorgde met de PC ‘host migration’.
  • High Moon heeft onlangs een patch uitgebracht voor de consoles. Deze patch realiseert een aantal kleine veranderingen om de balans van de gameplay te verbeteren. Deze patch wordt op het moment getest voor de PC versie en we doen er alles aan om deze volgende week uit te kunnen brengen.
  • We houden de support website goed in de gaten. Gebruikers met vragen en opmerkingen kunnen deze site bezoeken in de wetenschap dat wij alle berichten van jullie lezen.”

Hiermee hoopt Activision de gemoederen onder het kookpunt te houden en laten we hopen dat ze hun woord houden. Aan hun gebrek aan support voor Tranformers: War for Cybertron, waar ook problemen mee waren, hebben ze geen goede reputatie overgehouden. Dit is voor hun het moment om schoon schip te maken en laten we hopen dat ze die kans met beide handen aan zullen grijpen.

Uiteindelijk schiet niemand er iets mee op als de beloftes niet worden waargemaakt. Niet alleen de gebruiker zal een nare nasmaak overhouden aan zijn aankoop, maar ook het bedrijf zelf ondervindt op de lange termijn schade. Een negatieve reputatie naar klanten toe is slecht voor de verkoop van andere games. Dus Activision, zet je schouders eronder en breng ons het beloofde resultaat. We rekenen op jullie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch