Menu Premium
Loading...

[Trailer] Xbox One – Greatest Games TV Commercial

Karen Koch 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twijfel je nog tussen het aanschaffen van een PlayStation of een Xbox? Misschien dat de Xbox One – Greatest Games TV Commercial je daarbij kan helpen! Deze trailer toont een aantal highlights van beschikbare games, en daarmee ook de redenen, waarom het systeem van Microsoft het overwegen waard is.

Zowel de PlayStation als de Xbox hebben natuurlijk een lekker lijstje met exclusives, tijdelijk of niet. Deze trailer toont een aantal van de grootste namen uit het lijstje van de Xbox. Tomb Raider, Halo, Gears of War… Allemaal grote namen die ondertussen bij het grootste deel van het publiek al bekend zijn. Gooi hier een lekkere voice-over bij met een sausje van epische muziek op de achtergrond en je hebt precies datgene wat Microsoft wil overbrengen: de Xbox One is een systeem dat toch echt een tweede, derde of zelfs vierde blik waard is.

Aan het einde van de trailer wordt ook gewezen op de “beste line-up van games ooit”, natuurlijk verwijzende naar alle games die op de Xbox One te krijgen zijn. Heb jij al een Xbox One in huis, of ben je toch meer van de Sony-exclusives? Laat weten wat je van de trailer vond!

nieuws20151006_XboxOneGreatestGames

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch