Menu Premium
Loading...

[Trailer] Transformers: Devastation vanaf vandaag beschikbaar

Franky Mangal 09/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De strijd tussen de Autobots en de Decepticons gaat losbarsten, want vanaf vandaag is Transformers: Devastation beschikbaar. Transformers: Devastation wordt uitgegeven door Activision en is ontwikkeld door Platinum Games, vooral bekend van Bayonetta en Vanquish. In de trailer zien we vele bekende personages uit de tekenfilmserie voorbij komen.

In Transformers: Dveastation kun je kiezen uit vijf personages; Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack en Grimlock. De game kent een volgens Activision uitgebreide singleplayer-campagne, waarin je ook nog diverse extra missies kunt uitspelen. Daarnaast kun je elk personage upgraden met nieuwe skills, talenten en wapens.

Om de echte sfeer van de cartoon over te brengen, is Trasformers: Devastation volledig cel-shaded en zijn de designs gebruikt uit de Generation One-serie. Het verhaal is geschreven door Andy Smidt, die al meerdere verhalen in de Transformers-serie geschreven heeft. Ook de originele stemacteurs hebben meegewerkt aan de game, waarmee het jeugdsentiment voor spelers compleet wordt gemaakt.

Transformers: Devastation is vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. Wat is jou indruk van Transformers: Devastation? Deel het met ons in de comments.

Transformers: Devastation vanaf vandaag beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch