Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Crew: Wild Run krijgt closed beta op PC

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Crew verscheen vorig jaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. De game kun je zien als een MMO-racegame, waarin je langs allerlei iconische plekken in de Verenigde Staten scheurt. Nu zit er een grote uitbreiding aan te komen in de vorm van Wild Run en de PC-versie van deze uitbreiding krijgt een closed beta. Dit heeft Ubisoft zojuist aangekondigd.

In deze closed beta, die loopt van 15 tot en met 19 oktober, geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan The Summit. Deze modus wordt door Ubisoft beschreven als een onofficiële samenkomst van duizenden coureurs en monteurs op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten. De bovenstaande trailer staat ook geheel in het teken van The Summit. Jezelf opgeven voor de closed beta op de PC kan hier. Of er voor de verschijning van The Crew: Wild Run ook nog een beta gehouden wordt op PlayStation 4 en Xbox One, is niet duidelijk.

Overigens is er ook nog ander nieuws te melden rondom The Crew. De ontwikkelaar van de game, genaamd Ivory Tower, is namelijk overgenomen voor Ubisoft. Dit betekent dat deze studio dus alleen nog maar Ubisoft-games zal gaan ontwikkelen. Veel verandert er overigens niet voor het grote publiek, want The Crew is tot nog toe de enige game van de studio. Deze game werd in samenwerking met Ubisoft Reflections ontwikkeld.

Ga jij de beta van The Crew: Wild Run checken? De volledige versie van deze expansion verschijnt overigens op 17 november, terwijl er op 19 november een bundel in de winkel zal liggen met The Crew en The Crew: Wild Run.

Bron overname Ivory Tower: MCV

The Crew: Wild Run krijgt closed beta op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch