Menu Premium
Loading...

[Trailer] Naturo Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 – Obito Uchiha trailer

Karen Koch 08/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Benieuwd naar de game Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, maar geen zin om alle afleveringen van de serie te kijken om te snappen wat er aan de hand is? Dan is er nu de Naturo Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 – Obito Uchiha trailer, die een stukje achtergrond voor een aantal van de personages geeft.

Naruto is natuurlijk ooit begonnen als een manga ergens in de vorige eeuw. Dat de titel ondertussen nog bestaat, zij het onder de nieuwe naam Naruto Shippuden, is bewijs van de immense populariteit van de serie. Om deze populariteit op peil te houden, moeten er natuurlijk ook games verschijnen en Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 is de nieuwste telg in die familie. Je kan je natuurlijk voorstellen dat er naast de bekende hoofdpersonages een hele hoop extra karakters in de serie rondlopen waar je iets minder tot niets vanaf weet. Deze trailer geeft wat extra achtergrond informatie over Obito Uchiha, zijn motivaties en zijn geschiedenis in de serie. Daarnaast krijg je ook een glimps van de Perfect Form Susano’o die ontstaat wanneer Itachi en Shisui Uchiha het tegen elkaar opnemen: deze is speciaal ontwikkeld voor deze game, lekker exclusief!

Als je Naturo Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 in huis wilt halen, is het misschien handig om toch even drie minuten van je dag in te ruimen voor deze trailer, want er zal je een hele hoop duidelijk worden over het verhaal. Daarnaast krijg je natuurlijk ook gewoon lekkere animaties uit de game te zien, win-win dus! Naturo Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 verschijnt 5 februari in Europa. De game zal dan op de PC, PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar zijn.

20151008_NarutoShippudenUNS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch