Menu Premium
Loading...

[Trailer] Halo: The Fall of Reach Launch Trailer

Jeroen Wiersma 08/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Middels meerdere trailers en reclames kan het je niet ontgaan zijn dat Halo 5: Guardians er aan zit te komen. Wat je misschien nog niet wist, is dat tegelijkertijd de geanimeerde serie Halo: The Fall of Reach deze maand verschijnt. Hoe dat er ongeveer uit gaat zien, kun je checken in deze trailer.

Het gaat om een naar animatie vertaalde versie van het boek met dezelfde naam, dat geschreven is door Eric Nylund en is uitgegeven in 2001. Hierin wordt verteld over de grimmige manier waarop de Spartans kwamen te ontstaan en hoe zij met de invasie van The Covenant wellicht de enige hoop van de mensheid werden. Dit is waar het allemaal begon en waaruit de inmiddels niet-uit-gameland-weg-te-denken Master Chief is opgestaan om samen met ons al die avonturen te beleven uit de vele Halo-games. Net als de animatie “Terminals” bij Halo 4 en Halo 2: Anniversary, is het in Vancouver gevestigde SEQUENCE verantwoordelijk voor de productie.

Halo: The Fall of Reach komt uit op 27 oktober en zit inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition, Limited Edition en Limited Collector’s Edition van Halo 5: Guardians. Wanneer je de Limited Collector’s Editition hebt vooruitbesteld, kun je al een week eerder kijken naar de geschiedenis van het Halo-universum. Halo 5: Guardians verschijnt exclusief voor de Xbox One.

 Halo: The Fall of Reach Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch