Menu Premium
Loading...

[Trailer] Guitar Hero Live – Win The Crowd

Rik Koning 05/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor het nieuwste deel in de Guitar Hero serie: Guitar Hero Live. In de nieuwe trailer – genaamd “Win The Crowd” – nemen zanger Lenny Kravitz en acteur James Franco het tegen elkaar op in een ware rock battle. Hierbij is ook de reactie te zien van het zogenaamde ‘echte’ publiek dat de serie nieuw leven in moet gaan blazen.

Chief Marketing Officer Tim Ellis van Activision vertelt in een persbericht hoe sommige van de beste momenten tussen Kravitz en Franco uit de trailer totaal spontaan waren. “Ze hadden veel plezier met de game en hadden goede chemie samen. We hebben ze gewoon losgelaten”, aldus Ellis. De trailer werd in elkaar gezet door regisseur Jonathan Krisel, onder andere bekend van Portlandia en SNL.

Guitar Hero Live zal naast het nieuwe publiek ook twee nieuwe gamemodes en een 24/7 videoclip-service genaamd Guitar Hero TV bevatten, waarbij spelers on-demand de nieuwste nummers kunnen spelen. De game komt op 20 oktober uit in Noord-Amerika en op 23 oktober in Europa, en zal speelbaar zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en zelfs op iOS apparaten.

Guitar Hero Live - Win The Crowd

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch