Menu Premium
Loading...

[Trailer] Destiny: The Taken King – Refer-a-Friend

Ridho Hidayat 23/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt straks één grote gezellige boel in Destiny: The Taken King, want Bungie roept alle Guardians op om hun vrienden uit te nodigen om de game te spelen. Deze shared-world shooter is natuurlijk veel leuker wanneer je samen met een vriend alle planeten kunt verkennen en ervaringen kunt delen, dus wordt dat nog eens extra gestimuleerd.

In deze gemoedelijke trailer is te zien wat voor beloningen je kunt verdienen als je een vriend – op de PlayStation 4 of Xbox One – introduceert in de wereld van Destiny: The Taken King. Wanneer jij een connectie aangaat met een nieuwe Guardian, kunnen jullie samen de quest “A Tale of Two Guardians” doorlopen. Naast een hoop lol, levert het dus ook nog het een en ander op; zo krijg je onder andere een emote waarmee je een duo dans kunt uitvoeren. Bovendien zijn er zelfs drie legendarische zwaarden, de Infinite Edges, mee te verkrijgen. Redenen genoeg dus om via Refer-a-Friend vrienden aan te sporen om het ook op te nemen tegen The Darkness.

Spelen jouw vrienden en jij al samen Destiny: The Taken King? Of sta jij straks voor ze klaar om ze te begeleiden met hun eerste stapjes in deze verwonderlijke wereld? Laat het ons weten in de comments!

 

Destiny: The Taken King - Refer-a-Friend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch