Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 – Cybercore: Control

Mark Hoogland 09/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee dagen geleden lieten we je al een trailer van Call of Duty: Black Ops 3 zien die inging op de speciale abilities om je vijanden mee te verwarren. Na deze Chaos-video is het nu de beurt aan een nieuwe trailer; Cybercore: Control.

De naam zegt het al; control draait om het beheersen en beïnvloeden van je omgeving om zo de overlevingskansen in je voordeel te buigen. Zo kun je in Black Ops 3 de robotic enemies als het ware herprogrammeren en ze tegen andere vijanden laten vechten. Ook kun je kortsluiting in bijvoorbeeld drones veroorzaken, of – veel leuker – diezelfde drones hacken en ze zelf besturen. Wat close combat betreft is er ook nog de mogelijkheid om de accu uit een robot te trekken en deze als geïmproviseerde granaat te gebruiken.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Nu al nieuwsgierig hoe bovengenoemde abilities er in de game uit komen te zien? Check dan snel de trailer en laat ons weten of Control in jouw speelstijl past!

Call of Duty: Black Ops3 - CyberCore: Control

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch