Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 – Cybercore: Chaos

Rik Koning 07/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check hier de nieuwste trailer voor Call of Duty: Black Ops III, genaamd Cybercore: Chaos. In deze trailer wordt de eerste set aan nieuwe abilities getoond die valt onder de noemer “Chaos”. Deze abilities zijn bedoeld om de tegenstander te verwarren en zoals de naam suggereert, één grote chaos te veroorzaken.

In de trailer is te zien hoe spelers een krachtige melee aanval gebruiken, waarbij de tegenstander met een one-hit-kill onder stroom wordt gezet. Verder kan men vanaf een afstandje tegenstanders ziek maken, of de vijand z’n eigen explosieven tegen hem gebruiken. Het hoogtepunt van de nieuwe gameplay footage is wellicht de firefly swarm, waarbij een zwerm drones met de speler mee vliegt en automatisch vijanden aanvalt en in de fik zet zodra ze in de buurt komen.

Dus als jij enigszins van actie en ontploffingen houdt, ga snel die trailer checken! Alhoewel, als je eerlijk bent heb je eerst de trailer bekeken voordat je dit las, hè? Check em maar gewoon nog een keer dan! Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

Call of Duty: Black Ops 3 - Cybercore: Chaos

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch