Menu Premium
Loading...

[Trailer] Avalanche vertelt over verhaal Just Cause 3 in dev diary

Ridho Hidayat 29/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Just Cause 3 kunnen we de wereld in vuur en vlam zetten met een hoeveelheid explosies waar zelfs Michael Bay u tegen zegt. Aangezien het ook wel lekker is om een excuus te hebben voor zo’n dosis geweld, besloot Avalanche Studios een bijpassend verhaal aan de game toe te voegen. In deze video gaat de ontwikkelaar dieper in op die rode draad van deze explosieve game.

We leren onder andere dat in Just Cause 3 actieheld Rico terugkeert naar zijn land van herkomst, Medici. Rico komt daar aan als redder in nood, want de bevolking lijdt onder het regime van dictator Di Ravello. Aan Rico is het dus de taak om samen met de rebellen het land te heroveren en de dictator te verdrijven. Meer dan genoeg redenen om de wapens nogmaals op te pakken en de parachute weer eens uit te klappen.

Verder zien we hoe de personages en de wereld tot leven komen door middel van een knap staaltje performance capture. Zo belooft Medici een uitstekend speelveld te worden om je creatieve en destructieve geest zijn gang te laten gaan.

Over iets meer dan een maand kunnen we aan de slag met Just Cause 3. De game komt uit op 1 december voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat vind jij van het verhaal van Just Cause 3? Ben jij er klaar voor om de bevolking van Medici een explosieve dosis democratie te brengen? Laat het ons weten in de comments!

nieuws20151029_JustCause3DevDiary

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch