Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer krijgt volgende week groot gratis DLC-pakket

Rik Koning 22/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alweer bijna een jaar geleden kwam een game uit waar menig strategy game-fan enthousiast van werd. Uiteraard kun je vandaag de dag geen strategische games meer uitbrengen en het vervolgens niet meer aanraken en Creative Assempbly weet dat. Vandaar dat ons vandaag een persbericht bereikte met goed nieuws; Total War: Warhammer krijgt volgende week een groot gratis DLC-pakket.

Total War: Warhammer was gelijk vanaf de release een groot succes en kreeg veel goede reviews van de pers. Het was de snelst verkopende Total War game, met een half miljoen verkopen in de eerste paar dagen van de verkoop. De game zal in de toekomst een tweetal sequels krijgen en is een speciale aanbieding bij een Humble Bundle abonnement. Genoeg reden voor Sega om de game goed te blijven ondersteunen en dat blijken ze dus ook vol te houden.

De zogenaamde Bretonnia Race Pack DLC brengt een drietal nieuwe Legendary Lords, nieuwe units en andere nieuwe features. Volgens Creative Assembly moet de update gaan zorgen voor honderden nieuwe uren aan speelplezier. Daarnaast gaat de release ook nog gepaard met een exclusieve novelle van Total War-schrijver Andy hall.

De update moet al over een weekje uit gaan komen. Mocht je lid zijn van de Total War Access, dan hoef je zelfs niet eens tot de 28e te wachten en kan je een dag eerder met de update aan de slag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch