Menu Premium

Total War: Rome 2 – Emperor Edition aangekondigd

Gamekings Redactie 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag heeft ontwikkelaar Sega de Total War: Rome 2 – Emperor Edition aangekondigd. Deze herziene uitgave bevat alle tot nu toe voor nop uitgekomen content, waaronder nieuwe game features en de gloednieuwe Campaign Pack ‘Imperator Augustus’.

Imperator Augustus brengt volgens de ontwikkelaar honderden uren gameplay met zich mee, in een nieuwe map waarin je de uitkomst van de enorme burgeroorlog zal bepalen, waarin Octavianus, Marcus Antonius en Lepidus de eerste keizer van Rome wilden worden. Alle functies die sinds de officiële launch zijn geïmplementeerd, zijn in deze editie aanwezig, waaronder Twitch-integratie, nieuwe facties en nieuwe eenheden. Daarnaast bevat de Emperor Edition ook een verbeterd politiek systeem, zijn de battles beter in balans en de graphics flink opgepoetst. Met de Imperator Augustus Pack wilt ontwikkelaar Creative Assembly de burgeroorlog, die losbarstte na de moord op Julius Caesar, in Total War: Rome 2 wederom tot uiting brengen.

In de campaign kun je spelen met Romeinse en non-Romeinse facties. Voor het eerst is het nu ook mogelijk om als Armeense krijger de strijd betreden. Als fans al in het bezit zijn van Total War: Rome 2, dan is de Imperator Augustus uitbreiding zonder bijkomende kosten te downloaden. De releasedatum komt er vrij snel aan, die is namelijk ergens in september. Ben jij al enthousiast voor deze uitbreiding?

Total War: Rome 2 – Emperor Edition aangekondigd

Total War: Rome 2 – Emperor Edition aangekondigd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch