Menu Premium
Loading...

Tony Hawk’s Pro Skater 5 – THPS is Back Trailer

Karim Shehata 26/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision brengt dit jaar een aantal in het verleden zeer succesvolle games terug. Eind dit jaar verschijnt namelijk Guitar Hero Live, maar ook Tony Hawk’s Pro Skater 5. Van die laatste game kun je nu een behind the scenes video checken, waarin ook wat gameplay te zien is van de game. Check de Tony Hawk’s Pro Skater 5 – THPS is Back Trailer!

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen hoe goed de oudere THPS-games zijn. De serie ging later in een rap tempo bergafwaarts, maar probeert nu dus keihard terug te slaan in de vorm van een nieuwe Pro Skater-titel. Of dat ze gaat lukken, moet de nabije toekomst uitwijzen. Laten we in ieder geval voor elke twintiger, dertiger en veertiger hopen dat de serie het niveau van zijn hoogtijdagen opnieuw weet te bereiken en misschien zelfs een nieuw publiek weet aan te spreken.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 verschijnt op 29 september 2015 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 – weliswaar zonder online functies – maar dit zal echter pas gaan gebeuren in het vierde kwartaal van dit jaar.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - THPS is Back Trailer

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch