Menu Premium

Tony Hawk’s Pro Skater 5 krijgt gratis DLC

Franky Mangal 02/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tony Hawk viert vandaag zijn terugkeer op de consoles, en om het allemaal nog mooier te maken dan het al is heeft Activision vandaag alvast gratis DLC aangekondigd.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 bevat in totaal acht levels en een tiental professionele skaters, waaronder Tony Hawk zelf natuurlijk, maar ook andere bekende namen als Chris Cole, Riley Hawk en Andrew Reynolds. De aangekondigde DLC gaat nog twee extra levels en vijf nieuwe skaters toevoegen aan de game. Welke skaters we nog precies kunnen verwachten, heeft Activision helaas nog niet bekendgemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer we de DLC kunnen verwachten.

De aankondiging van gratis DLC voor de skateboard-game komt na een statement van Activision over de issues waarmee de game te kampen heeft. De uitgever zegt met ontwikkelaar Robomodo samen te werken om de glitches die in de game zitten te fiksen.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 is vandaag verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor PlayStation 3 en Xbox 360 wordt de game pas 13 november verwacht. Ben jij al bezig met de game? Deel je ervaringen met ons!

Bron: VG24/7

Tony Hawk's Pro Skater 5 krijgt gratis DLC

Tony Hawk’s Pro Skater 5 krijgt gratis DLC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch