Menu Premium

Titanfall krijgt met de toekomstige DLC nieuwe gamemodes

Lisette Atsma 25/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste hikjes met de release van Titanfall zijn al lang vergeten. De server crashes van de eerste releasedag op zowel PC als Xbox One voor de shooter zijn in het verleden. Het tegenovergestelde is juist waar; het gaat goed met de game. Zo goed zelfs dat spelers de game veel sneller hadden uitgespeeld dan de makers hadden verwacht. Hierom wordt volgende maand de eerste DLC voor de game uitgebracht: Expedition. Deze voorziet je bijvoorbeeld van de nieuwe map War Games. Later krijg je via DLC nog meer, want Titanfall krijgt met de toekomstige DLC nieuwe gamemodes.

Vince Zampella, oprichter van Respawn Entertainment zei in een interview: “We zullen zo snel als we kunnen nieuwe gamemodes toevoegen. Ze zullen de eerste DLC-pack niet halen, maar de nieuwe maps zullen mensen voorlopig bezig houden. We willen een balans creëren waar mensen makkelijk door content heen komen, maar toch genoeg content hebben om mee te spelen. Gamers zijn er nogal snel doorheen gegaan.”

Deze nieuwe gamemodes zullen dus nog niet te vinden zijn in de aankomende Expedition release. Deze eerste DLC voor de game zal volgende maand beschikbaar worden. In Expedition zul je echter wel toegang krijgen tot drie nieuwe maps, de zogeheten War Games map, een virtuele wereld waar piloten in een gesimuleerde Angel City, Rise en Airbase Sierra met elkaar in competitie zullen gaan. De tweede nieuwe map heet Swampland en is gezet in de ruines van een buitenaardse samenleving. Op deze map zul je op en tegen bomen kunnen wallrunnen. De derde map heet Runoff en zal een level zijn welke voornamelijk op en in het water plaatsvindt.

Wat de nieuwe gamemodes allemaal inhouden, hoe ze werken en wanneer we ze kunnen verwachten, is allemaal onduidelijk. Wel heeft Victor Zampanella aangegeven dat ze gaan kiezen voor ideeën met de meeste ‘impact’ op de game. We moeten maar afwachten wat dit ons in de toekomst zal gaan opleveren. Eerst moeten we maar gaan genieten van de nieuwe maps welke uitkomen voor Titanfall op de PC, Xbox One en Xbox 360.

Titanfall krijgt met de toekomstige DLC nieuwe gamemodes

Titanfall krijgt met de toekomstige DLC nieuwe gamemodes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch