Menu Premium

Titanfall: Frontier’s Edge DLC is nu beschikbaar op Xbox 360

Karen Koch 19/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox One-eigenaren konden al een tijdje met de nieuwste Titanfall DLC aan de slag. Deze kwam maar liefst drie weken geleden al uit op het nieuwste systeem van Microsoft. Ook mensen die nog last-gen gamen kunnen nu eindelijk van het DLC-pakket gaan genieten, want de Titanfall: Frontier’s Edge DLC is nu beschikbaar op Xbox 360.

Frontier’s Edge DLC is het tweede pakket in een serie van drie, waarvan de laatste ondertussen ook al is aangekondigd. De inhoud van het DLC-pakket voor de Xbox 360 is ook niet anders dan die van de Xbox One of de PC. Er zullen drie nieuwe maps worden toegevoegd aan de game, waarop men in gigantische mechs lekker kan knallen. De nieuwe maps zijn Dig Site, Haven en Export. Drie compleet verschillende locaties dus, maar dat biedt wel een leuke afwisseling mocht je een bepaalde map helemaal stuk hebben gespeeld.

De laatste DLC van Titanfall, IMC Rising, komt ook dit jaar nog uit. Wederom zal deze op de Xbox 360 iets later aankomen dan op de Xbox One en de PC. Deze laatste DLC zal, net als de eerste twee, ook drie maps toevoegen aan de game. Voor IMC Rising zijn dit Backwater, Zone 18 en Sandtrap. Titanfall is sinds maart dit jaar te krijgen voor de PC en Xbox One, terwijl de release van de game op de Xbox 360 op zich liet wachten tot april. Al deze systemen krijgen ook toegang tot de DLC, maar als je deze zo vroeg mogelijk wil spelen, moet je dus de PC of Xbox One-versie van de game in huis halen.

Titanfall: Frontier's Edge DLC is nu beschikbaar op Xbox 360

Titanfall: Frontier’s Edge DLC is nu beschikbaar op Xbox 360

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch